dilluns, 16 de gener del 2012

El Club Gel Puigcerdà resol el partit a terres basques a la pròrroga

EL Club Hielo Txuri Urdin no va posar les coses fàcils als jugadors ceretans però
el Puigcerdà va saber jugar les seves cartes en tot moment arribant a guanyar la
pròrroga.

La primera part va ser força equilibrada per part dels dos equips. Tots dos van sortir a
la pista convençuts de quina era la seva tasca i de què havien de fer per vèncer l'equip
groc i negre. Van marcar dos gols cada equip i les expulsions van ser força lleugeres. A la
segona part, el Puigcerdà es posava per davant dels bascos i a la tercera el Txuri Urdin
feia el mateix deixant així el partit empatat al final de la segona part. La pròrroga va ser
guanyada pel Puigcerdà amb un gol de Daniel Ortega.

La primera part començava amb intensitat i el Puigcerdà semblava que tenia la situació
controlada. El primer gol de la nit va venir de la mà del capità de l'equip, Salva Barnola,
i jugant en inferioritat numèrica al minut 9. El segon gol va arribar al minut 14 i va ser
anotat per Marc Bosom en una jugada compartida amb els seus companys Juan Brabo
i Orlando Pereiro. Però aquesta bona ratxa de gols es veuria trencada quan, a causa de
dues expulsions i jugant un 5 contra 3, el Puigcerdà es va veure superat i va veure com el
Txuri Urdin marcava dos gols en menys de 30 segons. El primer efectuat per Jorge Vea i
el segon per Maxime Lutaud. El marcador acabava amb el marcador 2-2.

Després d'haver patit una disminució de l'estat anímic, el Puigcerdà va sortir a jugar la
segona part del partit. Aquesta part seria força estranya ja que tan sols van rebre dos
jugadors per equip expulsions i tan sols es va marcar un gol. El gol va ser marcat pel
Puigcerdà i va ser Peter Trokan l'autor d'aquest mateix. La segona part es tancava amb
un marcador 2-3.

La tercera part seria la més complicada per l'equip ceretà ja que arrossegaven les males
sensacions de la primera part i això es va notar durant tot el tercer període. Un període
que privaria a tots dos equips de guanyar els tres punts ja que el Txuri Urdin va empatar
al minut 3 amb un gol de Pablo Puyuelo. Això va fer que el marcador quedés 3-3 fins elfinal del període i del partit. Aquest fet, va fer que s'hagués de disputar una pròrroga.
Una pròrroga que seria salvada pel Puigcerdà amb un gol de Daniel Ortega en una
jugada compartida amb Salva Barnola i Daniel Hilario tot aprofitant la situació de power-
play.

Actualment el Club Gel Puigcerdà està compartint el segon lloc a la classificació de la
Lliga Top 6 amb el Futbol Club Barcelona. Ara el que tan sols li queda al Puigcerdà és
treballar dur per mantenir aquesta segona plaça en els futurs partits i confiar en que el
mal calendari del Barça (contrincants i desplaçaments) juguin a favor en aquesta tasca.
El pròxim partit que jugarà el Puigcerdà es disputarà a Vitòria amb l'Escor-Bakh.

Escrit per: Pere Gendrau