divendres, 16 de desembre del 2011

Puigcerdà amb la marató de TV3


Per aquesta edició de La Marató i des de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà, en col·laboració amb diferents clubs i esportistes, s’organitzaran diferents actes durant la setmana de l’11 al 18 de desembre que tenen com a objectiu participar en el marcador del programa i, sobretot, sensibilitzar la població respecte les malalties a què es dedica la recaptació i la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Concretament, el tema escollit enguany és la regeneració i el trasplantament d’òrgans i teixits.

En aquest context s’han recollit diferents iniciatives per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Durant tota la setmana, a les instal·lacions esportives, hi haurà activitats solidàries dels clubs, que dedicaran una jornada a la Marató de TV3 aprofitant les seves activitats i competicions. I el dissabte 17 de desembre, per la tarda, tindrà lloc l’acte final d’aquesta campanya a la plaça del Call de Puigcerdà.

Entre les activitats del dissabte, a partir de les quatre de la tarda, hi haurà una participació solidària dels vilatans amb un recorregut urbà en bicicleta i, seguidament, un “village” amb diferents activitats (futbol, bàsquet, patins, etc.) i amb la participació d’esportistes dels clubs.

Cal destacar la participació de l’esportista Juan Parra “Taka” amb la seva personal marató solidària, primer pedalejant en bicicleta sobre un rodet, després acompanyant els participants per un circuit urbà de bici i finalment recollint simbòlicament un xec amb la recaptació, un xec que portarà en bicicleta des de Puigcerdà fins als estudis de TV3 a Sant Joan d’Espí.

Una xocolatada i el sorteig d’una panera entre els números de les aportacions donarà per acabades les activitats de suport a la Marató de TV3.





PROGRAMA D’ACTIVITATS

De l'11 al 18 de desembre, a les instal·lacions esportives

Activitats solidàries dels clubs
Calendari provisional jornades
11 de desembre: Futsal Puigcerdà.
15 de desembre: Trobada Anual Voluntaris Esports.
16 de desembre: Forum de Llívía. 18.00 h Trobada Escoles de Bàsquet Llívia-Puigcerdà.
17 de desembre: Matí. Futbol sala. AAEE Vedruna.
17 de desembre: Matí. Partits futbol. Club Futbol Puigcerdà.
17 de desembre: Matí. Activitats aquàtiques. Club Poliesportiu Puigcerdà. Natació.
18 de desembre: Lliga Catalana de Curling. Club Poliesportiu Puigcerdà. Curling.

Dissabte 17 de desembre, a la plaça del Call



MARATÓ DEL “TAKA”
15.30 h L’esportista Juan Parra “Taka” iniciarà la seva personal marató solidària pedalejant en bicicleta sobre un rodet a la carpa de la campanya.
A mitja tarda, en Taka recollirà un xec simbòlic amb la recaptació i iniciarà un recorregut en bicicleta des de Puigcerdà, passant per diferents poblacions on celebrin la Marató de TV3, fins arribar el migdia del dia següent als estudis de TV3 a Sant Joan d’Espí.



MARATÓ POPULAR EN BICI
16.00 h Recorregut popular urbà en bicicleta amb el “Taka”. Inscripcions 30 minuts abans. Preu inscripció: 1€ com aportació solidària.



MARATÓ DELS CLUBS

16.30 h Activitats esportives, amb la participació d’esportistes dels clubs i entitats esportives que donen suport a la Marató de TV3.

Per finalitzar, a les 19 h, lliurament del xec amb les aportacions solidàries i sortida de l'esportista “Taka” en direcció als estudis de TV3.