dilluns, 27 de febrer del 2012

El Puigcerdà derrota el Futbol Club Barcelona a casa seva a la primera fase dels Play-Off.

El Puigcerdà va fer ahir a la nit un partit molt eficient i va superar el Barça en un partit que calia guanyar per començar amb bon peu els Play-Off.

El partit es va desenvolupar amb normalitat i es va poder gaudir de bon hoquei gel
durant la nit de dissabte a la pista de gel de Can Barça. El Puigcerdà va dominar en gran
part el partit i va aconseguir marcar quatre gols en total. El Barça es va veure superat
Luz Stella
per l'equip ceretà i va aconseguir anotat tan sols un gol.

Arrencava la primera part i el Puigcerdà arribava a Can Barça amb les idees clares.
Tan clares que van lluitar tota una primera part per aconseguir un primer gol que no
arribaria fins el minut 14 on Orlando Pereiro, assistit per Salva Barnola, Juan Brabo i aprofitant la situació de power-play, va travessar la barrera defensiva del Barça i el seu porter. El segon del Puigcerdà va arribar al minut 19 quan Peter Trokan, en una jugada amb Peter Kotarik i Pereiro va encertar la porteria del Barça. La primera part acabava amb el marcador 0-2.

La segona part va ser la part on el Barça va veure la possibilitat de canviar la direcció
del partit ja que al minut 6 Danilo Didkovsky, aprofitant la situació de power-play, va
anotar el primer gol de la nit del Futbol Club Barcelona. Quatre minuts més tard, el
Puigcedà va voler assegurar la distància del marcador i va marcar el tercer gol de la nit
i l'encarregat d'anotar-lo va ser, un altre cop, Peter Trokan. La segona part es tancava
amb el marcador 1-3.

La tercera i última part va desenvolupar en que ja acostuma a passar quan un equip com
el Barça es veu superat. L'únic gol de la nit va ser al minut 8 quan el capità del Club Gel
Puigcerdà va anotar el quart i darrer gol. Just abans d'acabar el partit, Danilo Didkovsky
del Barça va carregar durament contra Bastien Tona i li va obrir la cella. Danilo va ser